top of page
COSMETIC

Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoek en actief is op het gebied van groene farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid. Wel resultaten, geen irritatie! Het is een fabel dat een product dat ontwikkeld is voor de gevoelige huid, minder effectief zou zijn. Uit recent onafhankelijk onderzoek blijkt zelfs het tegenovergestelde.

Medik8 - 100% professional only

Pioneering Green Cosmeceuticals

Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoek en actief is op het gebied van groene farmaceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de gevoelige huid. Wel resultaten, geen irritatie! Het is een fabel dat een product dat ontwikkeld is voor de gevoelige huid, minder effectief zou zijn. Uit recent onafhankelijk onderzoek blijkt zelfs het tegenovergestelde. De meeste huid is gevoelig; alleen de mate waarin onderscheidt de ene huid van de andere. Het gebruik van een ander waspoeder kan al tot een grotere of geringere gevoeligheid leiden. Mensen van alle leeftijden kunnen, ongeacht hun huidtype, zo nu en dan last hebben van een gevoelige huid, waardoor ze extra gevoelig zijn voor bepaalde irriterende bestanddelen van farmaceutische cosmetica. In feite hebben mensen met acne, rosacea of psoriasis meestal een gevoeligere huid dan gemiddeld. Verder erkent Medik8 dat mensen met een gevoelige huid die snel rood wordt, ook een vette, droge of gecombineerde huid kunnen hebben. Daarom omvat onze serie voor de gevoelige huid alle huidtypes in plaats van slechts een variant voor de gevoelige huid. De uitdaging voor Medik8 is effectieve professionele huidverzorgingformules minder agressief te maken zonder de krachtige werking ervan te verminderen. We doen dit op allerlei manieren, bijvoorbeeld met behulp van filminkapseling, chiraal correcte actieve stoffen, niet-zure derivaten en gepatenteerde anti erytheemtechnologieën.

 

Resultaten zonder de irritatie .... ™

De meeste huid is gevoelig, het is net in welke mate het zich onderscheidt van anderen. Een eenvoudige verandering van waspoeder kan dit al aantonen. Mensen van alle leeftijden en huidtypen kunnen periodiek last hebben van een gevoelige huid, waardoor ze bijzonder vatbaar zijn voor bepaalde irritante, cosmetische ingrediлnten. In feite hebben mensen die lijden aan acne, rosacea of psoriasis meestal een grotere huid gevoeligheid, die dan verergerd kan worden door een aantal agressieve producten die gebruikt wordt. 

 

Medik8 is baanbrekend als huid onderzoeksbedrijf in cosmetische technologie en in het leveren van producten die geschikt zijn voor een gevoelige huid, zonder dat de werkzaamheid gecomprimeerd wordt, zodat het door iedereen gebruikt kan worden. Het is een mythe dat een product ontworpen voor de gevoelige huid niet zo effectief zou zijn, omdat het minder irritant is. Het was eerder ten onrechte aangenomen dat agressieve producten die een aanzienlijke ontsteking veroorzaken, de beste resultaten gaven (het idee is, dat agressieve producten een genezende reactie provoceren), maar het huidige advies, gebaseerd op de meest recente onderzoeken, is dat buitensporige ontstekingen beschadigde cellen kunnen veroorzaken die op lange termijn beschadiging van de huid en vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.De uitdaging voor Medik8 is om effectieve ingrediлnten minder agressief te maken zonder vermindering van de sterkte.

 

We doen dit op vele manieren bijvoorbeeld met behulp van film-encapsulatie, chirally juiste actieve bestanddelen, niet-zuur derivaten en gepatenteerde anti-erytheem technologieлn. Uiteraard zal het gebruik van effectieve en sterke Actieve bestanddelen, zoals bijvoorbeeld retinols en fruit zuren, leiden tot enigzins tintelende ervaringen, zelfs op de sterkste huiden, maar Medik8 farmacologen hebben de mate van irritatie geminimaliseerd en in een aantal gevallen is het volledig afwezig. De meest krachtige en effectieve ingrediлnten zijn niet meer buiten het bereik van mensen die verbetering willen zonder pijn! En wie wil dat niet ?

Vraag uw proffesionele huidverzorger, wat Medik8 voor u kan doen.

 

Pangaea Laboratories Ltd.– De eigenaars van de MEDIK8® BRAND

Elliot Isaacs vestigde Pangaea als een cosmetisch onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en om de grote hoeveelheid intellectuele eigendomsrechten, verzameld bij onderzoeksprojecten, te behouden. Soms intern en soms door op te dragen aan onafhankelijke laboratoria, waaronder de anti-erytheem Actives, breed-spectrum anti-oxidanten en retinol film inkapseling. Pangaea heeft strategische relaties met soortgelijke bedrijven rond de EU en de VS voor het delen van informatie en product-licenties. Deze portfolio van ruime technologie is totaal opgenomen in Medik8.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                
Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page