top of page

Het is goed om regelmatig een gezichtsbehandeling te laten verrichten. Maak het onderdeel van uw beauty-routine. De huid wordt vaak vergeten en verwaarloosd. Als u bezorgd bent om uw huid of u hebt last van problemen zoals een te droge of juist te vette huid, vetophopingen, rimpeltjes, pigmentvlekken kunnen wij u een op maat gesneden gezichtsbehandeling aanbieden. Uiteraard ontvangen we u ook graag als u alleen op zoek bent naar een kalmerende gezichtsbehandeling.

BEHANDELINGEN
Cavitatie + Radiofrequentie
 Cavitatie is een nieuw effectieve manier om overtollig vet te verwijderen en cellulitis te genezen. Het is een gezonde en medische bewezen methode om uw figuur te corrigeren.

​Ultrasone Cleaning/Peeling
 Met Ultrasone Peeling ondergaat uw huid een verjongingskuur. Oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw huid ziet er weer fris en stralend uit.

​Diamant Micro-/Hydro-Dermabrasie
 Oorspronkelijk gebruikt door Dermatologen biedt Diamond Microdermabrasie een snelle verbetering voor de huid zodat lijntjes en fijne rimpels, acne littekens, ouderdom vlekken en of hyperpigmentatie verminderen.

 

 

​Radiofrequentie Lifting
 De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting) is een huidcorrectie zonder dat er een operatie aan te pas komt. De RF-behandeling is een zeer effectieve en veilig manier om uw gezichtshuid te verjongen.

​Resultaten​

 Kijkt u eens naar de verbazingwekkende resultaten die met de modernste medische cosmetische technologie kunnen worden bereikt. Tot 80 procent van de collageen- en elastine-productie kan worden hersteld. Dat maakt u jonger en mooier!

​Prijzen


Youth & Beauty is gespecialiseerd in hoogwaardige, maar scherpgeprijsde cosmetische behandelingen. Wij willen graag dat iedereen zich onze service kan veroorloven en proberen derhalve onze prijzen zo laag mogelijk te houden.

Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page