top of page
COSMETIC

Wellmaxx vertrouwt op een concept dat gebruik maakt van hoogwaardige, efficiënte en grondig geteste ingrediënten die geschikt zijn voor elk huidtype. De nadruk bij alle producten ligt steeds op hyaluronzuur, gekend als 'watermagneet', in de eerste plaats omdat bewezen is dat dit de eigen huid stimuleert om eigen hyaluronzuur aan te maken in de dieper gelegen huidlagen: Het effect is de vermindering van rimpels en lijntjes door de matrix van bindweefsel op te vullen met dit eigen natuurlijk hyaluronzuur.

 

 

Wellmaxx - Wirkstoff Hyaluron

      
Hyaluronzuur – Hydraterende power voor een vitale, gladde huid!

 

Hyaluronzuur in de cosmetische verzorging

Naarmate we ouder worden verliest onze huid stevigheid en elasticiteit. De oplossing is om te corrigeren daar waar er reeds rimpels zijn en tegelijkertijd voorkomen dat er nieuwe ontstaan.

Een van de redenen dat onze huid veroudert is omdat haar capaciteit om eigen hyaluronzuur aan te maken met elk jaar daalt. Op een gegeven moment daalt deze capaciteit zelfs zodanig dat onze huid volume verliest. Enkel door voldoende vocht op te houden kan de huid dit voorkomen.

 
xx-perts in service.

Wellmaxx vertrouwt op een concept dat gebruik maakt van hoogwaardige, efficiënte en grondig geteste ingrediënten die geschikt zijn voor elk huidtype.

De nadruk bij alle producten ligt steeds op hyaluronzuur, gekend als 'watermagneet', in de eerste plaats omdat bewezen is dat dit de eigen huid stimuleert om eigen hyaluronzuur aan te maken in de dieper gelegen huidlagen: Het effect is de vermindering van rimpels en lijntjes door de matrix van bindweefsel op te vullen met dit eigen natuurlijk hyaluronzuur.

Anderzijds ook omdat de bovenste huidlaag een intensieve verzorging genieten en hierdoor de huid zachter en frisser maken!

 
Voorkomt een droge huid.

Hyaluronzuur geeft volume aan uw huid door voldoende vocht te binden aan het huidoppervlak maar laat bovendien ook een luchtdoorlatende film achter op de huid waardoor deze minder snel zal uitdrogen.

Hyaluronzuur voor een vitale en zachte huid!

 

 

E_SHOP Wellmax greath cosmetic products: http://www.wellmaxx-shop.nl/affiliate/index/10467

 

Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page