top of page
COSMETIC

Selvert is een uitgebreid cosmeticamerk voor huidverzorging over het hele lichaam. Het biedt een exclusief hoog ontwikkelde behandelingslijn en producten voor thuisverzorging. Vanuit Barcelona wordt SeLvert naar 42 landen geëxporteerd en biedt het al 25 jaar een constante kwaliteit aan schoonheidsspecialisten door heel Europa. SeLvert past Zwitserse kwaliteitscriteria toe in haar hoogstaand fabricageproces met geavanceerde technologieën en formules die hun doeltreffendheid duidelijk bewijzen.

Selvert - Research and development of cosmetics
State-of-the-Art technologie voor geavanceerde cosmetische oplossingen

 

SeLvert is een uitgebreid cosmeticamerk voor huidverzorging over het hele lichaam. Het biedt een exclusief hoog ontwikkelde behandelingslijn en producten voor thuisverzorging. Vanuit Barcelona wordt SeLvert naar 42 landen geëxporteerd en biedt het al 25 jaar een constante kwaliteit aan schoonheidsspecialisten door heel Europa. SeLvert past Zwitserse kwaliteitscriteria toe in haar hoogstaand fabricageproces met geavanceerde technologieën en formules die hun doeltreffendheid duidelijk bewijzen. De schoonheidsproducten die SeLvert ontwikkelt zijn gebaseerd op de harmonie tussen klant, levensstijl en wensen. SeLvert heeft een luxe uitstraling met verrassende prijzen. Tevens heeft SeLvert regelmatig klanten gadgets.

 

SeLvert biedt basisbehandelingen voor de droge-, gevoelige-, oudere- en vette/acne huid.

 

SeLvert biedt speciaal behandelingen met de meest moderne cosmetische werkstoffen zoals plantaardige hormonen(flavonoiden), hyaluronzuur, 24-karaats goud, vitamine C, plantaardige DNA en stamcellen zowel voor huidstructuur verjonging als voor supervocht boosting.

 

SeLvert werkstoffen zijn in te sluizen met ultrageluid/ultrasound, bevestigd door de Spaanse producent.

 

SeLvert heeft producten voor Voorbehandeling/lysing met fruitzuren, glycol peeling en gommage.

 

SeLvert bevat speciaal producten voor een eczeem en rosacea huid, ogenproducten en ampullen met een natuurlijke botox voor fijne mimische rimpelbehandelingen.

 

SeLvert heeft geen salonverpakkingen, maar…………chique dozen met gebruiksmateriaal per soort behandeling, per klant, met een eenvoudig numeriek behandelplan.

 

SeLvert info/trainingsdagen zijn kosteloos, vrijblijvend en voor elke keer kan ingeschreven worden. Kijk hier voor de SeLvert info/trainingsdagen.

 

SeLvert….. kom, laat je behandelen en overtuig jezelf!!

Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page