top of page

Verbazingwekkende power voor permanente huidverjonging

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting) is een huidcorrectie zonder dat er een operatie aan te pas komt. In de cosmetische wereld is deze techniek de laatste tien jaar populair. De RF-behandeling is een effectieve en veilig manier om uw gezichtshuid te verjongen. Bij deze manier van huidlifting is er geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie.

 

De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie biedt voor een pijnloze facelift. Rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en uw gelaat krijgt de jeugdige uitstraling terug..

 

Hoe werkt deze methode?

Door golven met een frequentie in het radiospectrum (0,4-9 MHz) wordt in de cellen de stofwisseling geactiveerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid (de dermis, die het collageen-elastine-structuur van ons gezicht vormt) en de hipodermis (het onderhuids vetweefsel). Door de optredende warmteontwikkeling worden in de huid de bloed- en lymfeafvoer en de stofwisseling versterkt. Ook wordt de werking van de speciale verbindingscellen, de fibroklasten en fibroblasten, weer goed op gang gebracht. Dat wil zeggen, de elastinestructuren kunnen opnieuw worden opgebouwd. De vezels krijgen hun jeugdige tonus terug, trekken samen en zorgen voor een jeugdig, veerkrachtig gelaat.

Zowel dames als heren hebben baat bij een RF-Lifting als zij hun gezichtscontouren willen corrigeren, de jeugdige uitstraling en elasticiteit van hun huid graag behouden en zich liever geen zorgen maken over leeftijdsgebonden veranderingen zoals rimpels of een verslappende huid.

 

Bij beschadigingen aan het huidoppervlak (dermatitis, eczeem, verwondingen, ontstekingen en dergelijke), metalen lichaamsimplantaten of een cardiostimulator, en ook voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, wordt deze behandeling afgeraden.

Prijzen

Gelaat 30min ...................................... 45,00

Gelaat 60min ...................................... 85,00

Gelaat/hals 75min .............................. 95,00

Gelaat/hals/decolleté 90min .............. 115,00

Therapie 3/6 beh. 60min ............ 240/480,00 Therapie 3/6 beh. 75min ............ 270/540,00

Therapie 3/6 beh. 90min ............ 330/660,00

 

Prijzen zijn per behandeling inclusief alle Medische Cosmetische Serums en Ampullen.

De actieprijs dient als pakketprijs in één keer

bij de eerste behandeling te worden voldaan.

Maak een afspraak voor een kosteloos intakegesprek, en ontdek wat wij voor uw huid kunnen betekenen!

De behandeling duurt 20 tot 40 minuten. Er gaat geen bijzondere voorbereiding aan vooraf: op de schone, droge huid wordt een gel aangebracht en vervolgens wordt via bepaalde lijnen een apparaat tegen de huid gezet. Deze behandeling is absoluut pijnloos: de gewaarwording van warmte wordt afgewisseld met een gevoel van verkoeling; de resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen.

 

Cosmetische specialisten bevelen de RF-methode aan als een veilige, non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht (het straktrekken van de huid op jukbeenderen en wangen, het verwijderen van wallen onder de ogen, het ‘liften’ van boven- en onderoogleden, het verminderen van kraaienpootjes van de buitenooghoeken naar de slapen, en ook van de vouwen van neus tot lippen en diepe rimpels rond en boven de mond, en het vormen van correcte contouren voor de lippen en de gezichtsovaal).

Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page