top of page
OVER ONS

In de moderne maatschappij groeit de waardering voor natuurlijke schoonheid. Sinds de tweede helft van de vorige eeuw is de aandacht voor ons uiterlijk toegenomen. Met een jeugdige uitstraling toon je identiteit en zelfexpressie. Door nieuwe, pijnloze technieken wordt het eenvoudiger om jong en mooi te blijven en zo zelfbewustzijn en vitaliteit uit te stralen.

 

 

Youth & Beauty is gespecialiseerd in medisch cosmetische huidtherapie behandelingen. Wij nemen graag de zorg voor uw jeugdige verschijning op ons. U bent bij ons in veilige handen.

 

 

Wij geven u een behandeling op maat in een prettige, warme atmosfeer. Ik ben een gekwalificeerde Medische Esthetiek Specialist met certificaten voor verschillende huidtherapiebehandelingen.

 

 

Ook kan ik voor u een veilige behandeling met micro-naaldjes verzorgen. Over de dermaroller en de andere mogelijkheden kunt u meer lezen op deze website. Ik volg verschillende cursussen en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden.

Youth & Beauty gebruikt uitsluitend FDA-goedgekeurde apparatuur. Wij volgen strikte veiligheidsprocedures om ervoor te zorgen dat u een optimale behandeling ontvangt.

 

Voor de beste resultaten werkt Youth & Beauty met Diamant Micro Dermabrasie, de nieuwste cavitatie-methoden voor lichaamscorrectie en de revolutionaire Skin Micro Needling met de dermaroller en de dermastamp.

 

Alle behandelingen worden uitgevoerd met medische, bio-innovatieve producten van Medik8, Well Max en Selvert.

 

Samen met mijn partners in topcosmetica biedt Youth & Beauty u uitstekende zorg, behandelingen, prijzen en resultaten.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen

Youth & Beauty biedt u een reeks een reeks cosmetische

huidbehandelingen voor verschillende huidtypes aan:

 

  • vermindering van acne en acne-littekens

  • verbetering van problematische huid

  • vermindering van pigmentvlekjes en een teveel aan pigment

  • anti-aging en verjonging van de huid

  • behandeling van zwangerschapsstrepen (striae)

  • vermindering van cellulitis en vetophopingen

Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page