top of page
COSMETIC

Perfect AGE Het unieke van de crème is dat er een transportmechanisme voor is ontwikkeld – waar Perfect Age patent op heeft verkregen – dat ervoor zorgt dat deze vitamines ook werkelijk in de juiste huidlaag terechtkomen.Revolutionair, doordat bij gebruik van de creme het accent weer meer op aanmaak i.p.v.afbraak komt te liggen en de huid daardoor terugkeert naar een jongere fase.

Perfect AGE - Unieke Technologie

Look Younger Feel Better

Robert Schoemacher, Cosmetisch arts, ontwikkelde een revolutionaire crème met een gepatenteerd concept en een technologisch zeer progressief effect in nauwe samenwerking met het Soprodal laboratorium. Drie jaar is er door Soprodal, een Belgische onderneming, aan gewerkt. Soprodal heeft een team van ontwikkelaars ter beschikking. Er worden producten van technologisch uitstekende kwaliteit ontwikkeld voor huidverzorging.

 

Robert Schoemacher heeft jaren lang gewerkt aan onderzoek naar de super crème als toevoeging voor zijn behandelingen. Een crème, die de huid snel regenereert en zoveel mogelijk littekenvorming. voorkomt. Bovendien een crème die effectief werkt tegen veroudering.

 

Er is meer dan drie jaar aan de Perfecte Age Controle & Repair crème gewerkt. Het is gebaseerd op een uiterst progressieve technologie. Enzymen en in het bijzonder het Foliumzuur spelen een belangrijke rol. De naam Perfect Age werd geselecteerd, omdat naar mening van Robert Schoemacher elke leeftijd zijn eigen perfectie heeft. Met een gezonde huid vinden mensen vanzelf dat ze een perfecte leeftijd hebben.

 

U wilt zo vitaal en energiek mogelijk zijn, zodat u optimaal kunt presteren en genieten van het leven. Tevens wilt u er gewoon goed uitzien. Wij helpen u daarbij : elke leeftijd kan namelijk de perfecte leeftijd zijn!

 

By Drs. Robert Schoemacher & Soprodal Laboratories

Revolutionaire anti-aging crème stimuleert de helende werking van reparatie-enzymen in de huid.

 

De Perfect Age Control & Repair Cream, die door Drs. Robert Schoemacher en zijn team is ontwikkeld, heeft niet alleen sterk helende eigenschappen, maar ook een uitgesproken anti-aging effect op de huid. Dat maakt hem interessant voor een veel bredere groep mensen dan alleen patiënten, die na een operatie graag minimale littekens zien.

 

Ons hele leven lang vindt er in een bepaalde huidlaag - de subcutis - een activiteit plaats van aanmaak en afbraak van collageen, elastine en hyaluronzuur, die tesamen zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Vanaf circa het 25e levensjaar houdt de aanmaak geen gelijke tred meer met de afbraak, zodat de kwaliteit van de huid afneemt.

 

Dit wordt veroorzaakt doordat zgn. reparatie-enzymen in de huid minder goed gaan werken. Dit laatste komt doordat er, naarmate men ouder wordt, een tekort ontstaat aan bepaalde stoffen, die als het ware de brandstof vormen voor deze reparatie-enzymen. De voornaamste van die stoffen zijn bepaalde B-vitamines.

 

Het unieke van de crème is dat er een transportmechanisme voor is ontwikkeld – waar Perfect Age patent op heeft verkregen – dat ervoor zorgt dat deze vitamines ook werkelijk in de juiste huidlaag terechtkomen.Revolutionair, doordat bij gebruik van de creme het accent weer meer op aanmaak i.p.v.afbraak komt te liggen en de huid daardoor terugkeert naar een jongere fase.

 

Robert Schoemacher, cosmetisch arts

 

Unieke Technologie

Meer dan drie jaar is gewerkt aan de Perfect Age Control & Repair Cream. Deze is gebaseerd op een uiterst geavanceerde technologie. Reparatie-enzymen en met name foliumzuur spelen hierbij een bijzonder belangrijke rol. De naam Perfect Age werd gekozen omdat iedere leeftijd volgens Robert Schoemacher de perfecte leeftijd is, waarbij het erom gaat dat de huid goed onderhouden is en een gezonde uitstraling heeft.

 

 

 

E_SHOP PerfectAge greath cosmetic products:   http://www.perfectage-shop.nl/affiliate/index/10467

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  
Show & Enjoy Your Youth & Beauty
bottom of page